neděle 5. května 2013

Random photos of the week #18

Je neděle odpoledne a já začínám psát článek (jupí, zas podlouhý době včas :D) a doufám, že ho i dnes dokončím.

V pondělí byla docela nuda a seriály a večer už jsem na sobě začla (opět) pociťovat, že na mně něco leze. Na úterý ráno jsem měla naplánovanou jógu. Nedokázala jsem vstát a ani pořádně polykat, jak mně bolelo v krku. Čarodky jsem trávila se spolubydlící u telky. Ve středu byl SVÁTEK, takže jsem byla doma a užívala volno a naivně si myslela, že se dokopu ke svému projektu. Už při čtvrtečním probuzení jsem věděla, že něco není v pořádku. Nálada tak akorát na to se obrátit na druhej bok a spát dál. Dorazila jsem do práce a tam jsem zjistila, že všechny rozdělané i nezačaté weby se mají do pátka dodělat (panika, panika, panika!). Práce mi šla od ruky asi tak, jak tomu chlapíkovi v gifu. Takhle nepoužitelná v práci jsem ještě nebyla. V pátek už to bylo s mou použitelností přece jen lepší (ale ne o moc, strašně se vztekám když mi něco nejde). Doufám, že ten web pro architekty (pro mě fakt velká výzva co se týče kódování) brzo dodělám - už se mi o tom i zdá!


Po práci jsem jela do "káru" nákup a pak jsem šla vedle do ILL TORRA za mamkou a jejíma spolužačkama z vejšky. Poseděly jsme a trošku popily a pak jsme jely k nám na byt. V noci trošku dělali bordel kamarádi od spolubydlící a tak nám v sobotu udělala omluvnou večeři - výborný tortilky. A dnes (tedy v neděli) jsem pekla mé milované "kapkejky" se skořicí a jsou výborné! (divím se, teplé máslo + studené mlíko = srajda) Dokonce jim nespadly "čepičky" :D (což jsem docela čekala vzhledem k pečení v elektrické troubě)Večer mám v plánu kouknout na film SVOBODA UMĚNÍ.

Fotky opět o jídlech :D Sledujte mně Instagramu @amcatko


"i heard, that if you see a star at night, and the conditions are just right, and you are standing on a cliff, then you can close your eyes, and make a wish, and take a step, and change somebody’s life ... "


Nedělní oběd

V pondělí jsem si udělala radost karafou na vodu a tuší

čmarlikuju tuší

čmarlikuju tuší

středeční i nedělní oběd

po dlouhý době jsem v práci vyměnila tapetu Grumpy cat  

výborná pizza v Ill torro

kapkejky!

1 komentář :