pátek 3. ledna 2014

RIP 2013 - Hello 2014

Tak jo, skončil nám další rok. 

Pro letošní rok, mám připravených pár předsevzetí. Loni se mi jedno podařilo plnit docela slušně.
  • navštívit minimálně jednou měsíčně: koncert - festival - akci - galerii - muzeuum - kino
  • psát blog opravdu pravidelně
  • dodělat webové portfolio
  • rozjet blog o mé grafické tvorbě a zajímavostí ze světa designu
  • ušetřit nějakou kačku (což se trošku vylučuje hned s prvním bodem, ale což ...)

... ale hlavně - nebýt tak strašně líná (v mnoha ohledech).

Aktualizovala jsem grafiku blogu a myslím, že jsem zas na nějaký čas spokojená. Přidala a aktualizovala jsem i pár věcí. Profil - řečičky o mně, kalendář - která akce letos navštívím a co sleduji - blogy mých známých nebo prostě moje oblíbené.

A jak ten můj rok vlastně vypadal?

01
V lednu jsem objevila kouzlo kina Bio Central. Byla jsem na plese od kyberny a nechala jsem si ustřihnout asi tak půlku vlasů a obarvit trošku do zrzava. Propadla jsem seriálu a hře Battlestar Galactica. 
Nemoc vs Já - 1:0


02
V únoru jsem propadla VotočVohoz a koupila si asi milion věcí. Těšila jsem se na koncert mojí milovaný kapely ROYAL REPUBLIC, ale koncert byl zrušen. Proběhla legendární párty s Icem a Adosem. Na blogu bylo opravdu hodně fotek jídla. Potkala jsem Milého.
Nemoc vs Já - 2:0


03
Hned z kraje března jsem oslavila 21. Byla jsem na koncertě SUNSHINE a EXAMPLE. Dala jsem dohromady seznam interpretů a festivalů, na kterých jsem byla a nebo chci navštívit. Přišly mi další věci z Votoč.
Nemoc vs Já - 3:0




04
Párty v Pradubicích s Eri a Týnkou. Objeveno tajemství domácích těstovin v Cook&Look. Konal se HRADECKEJ MAJÁLES.
Nemoc vs Já - 4:0




05
Květen byl dost hnusnej. Málem jsem přišla o moji maminku. Byli jsem na rodinné oslavě ve stylu Western. Práce mi vůbec nešla od ruky. 
Nemoc vs Já - 4:1




06
Jsem byla ostuda. Téměř měsíc jsem nic nepřidala na blog. Užila jsem si VOTVÍRÁK. Jenny Rock n roller mi poslala samolepky až Nizozemska. Vybrala jsem si skvělou peněženku. Párty U Střejčka. 
Nemoc vs Já - 4:2




07
Jsem byla ještě větší ostuda a na blogu nebylo nic až do konce září. Jakože dovolená na ROCK FOR PEOPLE (+ videa) se ségrou. Mám fotku s ROYAL REPUBLIC! COME IN s Veru. Nějaký letní pogrilováníčka.
Nemoc vs Já - 4:3




08
Byla jsem s Veru na THE SUN FESTIVAL. Čímdál víc si zamilovávám elektronickou hudbu. 
Nemoc vs Já - 4:4




09
V září jsme se dali dohromady s Milým. Společně jsem navštívili TYLOVA LÉTA. Stala jsem se závislou na domácích těstovinách z Cook&Look a bubble tea. Pořídila jsem si nový skvělý brejle a sovičkovou čepici, kterou mi všichni chválí, teda kromě mamky.
Nemoc vs Já - 4:5




10
Navštívila jsem street dance kurz. Byla jsem za Maru v Brně a Břeclavi. Byli jsme v Praze na SIGNAL FESTIVALU. Podělal se mi počítač v práci. Hrála jsem si na modelínu. Už rok bydlím v Hradci.
Nemoc vs Já - 4:6




11
U KUCHAŘINKY jsem absolvovala takovej vařící mini kurz. Do práce mi koupili windows 8. Udělala jsem logo pro známou. Závislácky jsem hrála hru Harry Potter na pc, kterej se mi přehřátím vypnul. Naučila jsem se polívku z červené čočky, při které vzpomínám na Londýn. Taky jsem měla kliku jako prase - vyhrála jsem 20 korun. Nákupy v Ikea. Ségry narozeniny. Byli jsme v Kolíně na ŠPEJBLS HELPRS.
Nemoc vs Já - 4:7




12
Prosinec byl docela náročnej. Koncert JAKE BUGGA o 10 dní později také koncert SKYLINE. Měla jsem svátek. Po 5 letech jsem se viděla s kamarádkou z ozdravovny. Opět jsem se nechala ostříhat a obarvit. Bujará oslava narozenin Milého a dvou kamarádek. Konečně dovolená a tolik vytoužený Vánoce. Nejlepší silvestr na chalupě.
Nemoc vs Já - 4:8 - Jupijej!!




1 komentář :