čtvrtek 3. ledna 2013

Random photos of the week #1

Prosinec je divnej měsíc. Vlastně možná dobře divnej. Měla jsem (KONEČNĚ) zaloužené volno a vlastně i nemoc ... a měla jsem snad ty nejsmradlavější a nejodpornější antibiotika co existují (díky mami). Kašel mám pořád. Kašlu na kašel. 

Vánoce byly parádní. Ikdyž jsem vynechala svoje dvě oblíbené tradice - skládání stromu (jo, máme umělej, who cares?) za tónů AC/DC se ségrou a tátou a návštěva mojí kamarádky na Štědrý večer. Na Štědrej den jsem se snad ještě tolik nesmála. Večeře byla samozřejmě úžasná! Víte, my máme hodně chodů. Máme takovou tradiční rodinnou večeři. Každý chod něco znamená. 

Dary v rychlosti - tyčový mixér, formy na pečení, tu úžasnou sadu s Hello Kitty, šáňo, čokoládu, kruhovou šálu pletenou babičkou, lístky na koncerty, knihy, peníze a ještě ten zatoulaný balíček z Anglie (stále nedorazil...).

Po svátcích jsem se v sobotu sebrala a jela do HK. Šla jsem večer s kamarádem do Cinestaru na Atlas mraků. Pecka! V neděli jsem byla s Týnkou ve Futuru. Na Silvestra mi přijela spolubydlící a tak sme nachystaly dobroty, pití a koukaly na Kletbu bratří Grimmů a pak bouchly šáňo ... po půlnoci se za mnou stavila Míša a spol. Byla jsem venku v tričku. Nebyla mi zima, jim jo a to měli kabáty a kdo ví co ještě! Pak jsme vyrazily se spolubydlící do Levelu. Párty jako žádná jiná. No jo, maloměšťák poprvé ve velkym městě na Silvestra!

No a dneska se mi do práce teda fakt nechtělo.



" ... a chlupatý pupky se řehtaj, když zaslechnou brek, 
proto tu kapucu furt mám ... "

Tenhle song mi prostě nahání husí kůži a bolí mě vidět, jak bourají "úl".





Chci zase do Londýna

Náš stromek

Dáreček od Týnky :*

Ségra a mamka opravdu ví jak na mě :D

Rozložení fotek na posteli - brzy přidám foto na skříni

Rozhromádkováno, připraveno na lepení

Moje růžový fotoalbum

Fotky z Londýna <3

S Týnkou v BB

Nenažránek :D

Další brouci do sbírky!

Dnešní večer s friscem a Misfits

Bonusovka - Tak moc se těším na únor!

Žádné komentáře :

Okomentovat